Новини

 Запиши се на курс  Категория С

Запиши се на курс Категория С

Лице с правоспособност за управление на МПС от категория “С” има право да управлява товарни автомобили, чиято допустима максимална маса надвишава 3500 кг.  

Запиши се на курс Категория В

Запиши се на курс Категория В

Шофьорската книжка за категория “В” позволява управление на леки, лекотоварни и товарни автомобили с ръчна скоростна кутия и с тегло включително и товара до 3,5 тона и до 9 места.

Запиши се на курс             Категория А

Запиши се на курс Категория А

В нашата школа обучението за категория А  е на най- високо ниво, което гарантира успешното полагане на изпита. Школата ни разполага с общо 5 учебни мотоциклета.

Нов курс категория А, В, С

Нов курс категория А, В, С

Начало на нов курс за категории А, В, С. На 06.01.2020 г. започва шофьорски курс категория  А, В, С, Е, В автоматик.

Автошкола 77 ЕООД е Бенефициент по Процедура за предоставяне на безвъзмездна финансова помощ BG16RFOP002-2.073 "Подкрепа на микro и малки предприятия за преодоляване на икономическите последствия от пандемията COVID -19

              Процедура за предоставяне на безвъзмездна финансова помощ BG16RFOP002-2.073 "Подкрепа на микro и малки предприятия за преодоляване на икономическите последствия от пандемията COVID -19 осигурява оперативни средства от 3 000 до 10 000 лв. за справяне с последствията от пандемията COVEID 19 и постигане…

Начало на нов шофьорски курс

Начало на нов шофьорски курс

Автошкола Старт07 отваря за записвания нова група за кандидат - шофьори категория А и B!